Teie vajadustele kohandatud koristusteenused

Eliven pakub puhastusteenuseid, mis vastavad klientide erinevatele vajadustele. Meie professionaalne ja pühendunud puhastustiim tagab, et teie elu- ja töökeskkonnad on alati puhtad ja tervislikud. Meie teenuste valik on mitmekülgne ning kohandatud erinevatele eelistustele ja eelarvele.

Hoolduskoristus ja suurpuhastus

Eliven tagab puhtuse kodus ja kontoris. Kasutame professionaalseid vahendeid ja oleme tulemusele orienteeritud. Usaldage enda kodu meie hoolde ja naudige vaba aega ning puhtust.

Aknapesu

Aknaraamide ja  aknalaudade puhastus** – lisaks klaaside pesemisele puhastatakse ka aknaraamid ja aknalauad, et tagada puhtus kogu akna ulatuses.

Välis- ja siseakende pesu** – teenus hõlmab nii akende välispindade kui ka sisepindade pesu, sõltuvalt kliendi vajadustest.

  Kõrguste ja raskesti ligipääsetavate kohtade pesemine** – spetsiaalsed seadmed ja vahendid võimaldavad pesta ka kõrgel asuvaid ja raskesti ligipääsetavaid aknaid.

Professionaalsed pesuvahendid ja seadmed** – kasutame professionaalseid vahendeid ja tööriistu, mis tagavad akende puhtuse ja pikaajalise sära.

Pehmemööbli ja vaipade märgpuhastus

Vaipu, madratseid ja diivaneid-tugitoole- toole regulaarselt põhjalikult puhastates pikeneb nende kasutusiga.
Valime puhastusaine vastavalt kanga tüübile, et saavutada parim tulemus.

Meie suurepärased saavutused puhtuse valdkonnas

Meie kvaliteetne teenus on loonud puhtamaid ja tervislikumaid elu- ja töökeskkondi kliendile. Oleme koristanud nii eluruume kui äripindu ja meie usaldusväärne kogemus on saanud positiivset tagasisidet.

Võtke meiega ühendust

Kui soovite oma kodu, kontorit või äripinda koristada, siis võtke meiega ühendust. Meie professionaalne ja usaldusväärne meeskond on valmis aitama teid parima võimaliku koristusteenusega. Oleme pühendunud tagama teile puhtama ja tervislikuma elu- ja töökeskkonna.